Norges Bank

Norges Bank Case-NM – Rentesetting i praksis

Norges Bank case-NM er en landsomfattende casekonkurranse for studenter i økonomi og finans på bachelor- og masternivå. 

Har du lyst til å delta på Norges Bank Case-NM?

Har du lyst til å prøve deg som rådgiver i Norges Bank og løse aktuelle samfunnsøkonomiske problemstillinger? Norges Bank inviterer årlig til en landsomfattende casekonkurranse for deg som er interessert i makroøkonomi og som ønsker et innblikk i sentralbankens kjerneoppgaver.

Vi arrangerer delfinaler for Oslo, Bergen og Trondheim. Det arrangeres også en digital delfinale hvor studenter fra studiesteder utenfor disse byene har muligheten til å delta. Vinnerlagene kvalifiserer seg til en landsomfattende finale som arrangeres i Norges Bank på samme dag som offentliggjøringen av hovedstyrets rentebeslutning og pengepolitiske rapport.

Meld deg på her

Et lag kan bestå av minimum to og maksimum fire deltakere. Hver enkelt deltaker i laget må melde seg på via skjema under. Bruk samme lagnavn i påmeldingen.

Åpne påmeldingsskjema

Sist endret 4. februar 2021 17:00

0:56

Har du lyst til å prøve deg som rådgiver i Norges Bank og løse aktuelle samfunnsøkonomiske problemstillinger? Ønsker du å få et unikt innblikk i sentralbankens kjerneoppgaver? Da kan Norges Banks landsomfattende casekonkurranse være noe for deg. Datoer for alle delfinalene er nå klare.

0:30

Har du en sentralbanksjef i magen?

Er du student og interessert i samfunnsøkonomi kan du prøve dine evner til å sette riktig rentenivå i Norges Banks landsomfattende casekonkurranse. Påmelding er nå åpen.

Sist endret 4. februar 2021 17:00